back


om Claus Bork...


Claus Bork er født i Jægersborg, udkanten af København den 15. november 1951.
Han voksede op nord for København og tog, efter en kortere afstikker til landbruget, en uddannelse som teknisk assistent indenfor byggebranchen. Der fulgte en kort årrække med jobs Cowi Consult og Kampsax.
Han savnede punch og dynamik - læste til Bygningskonstruktør BTH - og skiftede så, efter et par år på forskellige tegnestuer, bla. i firmaet Bülow & Nielsen, over til entreprenørbranchen, hvor han fik sit første job i Højgaard & Schultz.
Claus Bork har arbejdet som projektleder og projektchef igennem mere end 30 år.
I midten af 70'erne - imens han læste til Bygningskonstruktør, tog han fat på det han selv betragtede som en karriere som rockmusiker. For det første studielån købte han en Fender Stratocaster.
Omkring det tidspunkt, hvor han skiftede over til entreprenørbranchen, startede han bandet Reflex, som var det første egentlige forsøg på at bryde igennem. Senere fulgte bandet Clockwork Orange, som var hans eget sats på en gylden fremtid i rampelyset. Selvom lovordene var mange, ambitionerne store og oplevelserne rige, så var erkendelsen at ambitionerne ikke blev indfriet, og i slutningen af 80'erne afsluttede Claus Bork sit engagement i Clockwork Orange. Det var blevet tid til, efter den første skilsmisse, at stifte familie igen - og leve et mere harmonisk liv.
I 80'erne påbegyndte Claus Bork også en karriere som forfatter. Det er blevet til 15 udgivne værker indenfor fantasy genren - 11 af disse for unge i aldersgruppen 10-15 år, de 4 for voksne.
Forlaget Lindhardt & Ringhof genudgiver en række af bøgerne som e-bøger. Planlagt genudgivelse: december 2017. Se nærmere herom under 'Forfatteren'.

Claus Bork gik på efterløn i en alder af 62. Han afviklede firmaet, solgte huset i Birkerød og flyttede til Sverige. Han bor nu i 
Skånes Fagerhult i det sydlige Sverige, hvor han har bygget musikstudiet 'Retrolife'.
Han er far til 3 sønner på hhv. 43, 30 og 27 - og en datter på 22 - og 3 børnebørn. De bor alle i Danmark.
Han er fraskilt og bor sammen med mastiffen Lady og katten Vagabonden.
Han har indspillet rock albummet 'Retrolife' i sit eget studie. Numrene kan høres på: http://www.reverbnation.com/retrolifeproject

Claus Bork kan kontaktes på følgende adresse:

Claus Bork
Esplanaden 6
286 73 Skånes Fagerhult
Sverige
tlf: +45 60 67 30 46
email: clausbork@clausbork.dk
http://www.clausbork.dk
http://www.reverbnation.com/retrolifeproject